Sales Hotline : 09448001653   Find A Tutor     Download App



စတင်လျှောက်နိုင်ပြီဖြစ်သည့် Food Science, Technology and Safety Online Course

** Unicode **

Food Science, Technology and Safety Online Course သည် အစားအစာထုတ်လုပ်မှုနည်းပညာများ၊ 
အစာအာဟာရဆိုင်ရာသိပ္ပံပညာရပ်များနှင့် အစားအစာ ဘေးအန္တရာယ်ကင်းရှင်းရေးဆိုင်ရာ ပညာရပ်များကို
လူတိုင်းလေ့လာနိုင်ခွင့် ရရှိနိုင်စေရန် ရည်ရွယ်၍ Food Science, Technology and Safety Online Course ဖွင့်လှစ်လိုက်ပြီ ဖြစ်ပါတယ်။

Onlineမှတစ်ဆင့် မိမိကိုယ်တိုင်အလွယ်တကူလေ့လာနိုင်မည် ဖြစ်ပါတယ်။

စိတ်ပါဝင်စားသူများ Registration ပြုလုပ်ကာ လျှောက်လွှာများ တင်သွင်းနိုင်ပြီ ဖြစ်ပါတယ်။

ဝင်ခွင့်အရည်အချင်း - တက္ကသိုလ်ဝင်တန်း အောင်မြင်ပြီးသူ (သို့) ဘွဲ့ရပြီးသူ ဖြစ်ရမည်၊၊
သင်တန်းကာလ - ၁၅.၇.၂၀၂၀ မှ ၁၅.၉.၂၀၂၀
သင်တန်းချိန် - online email system
သင်တန်းကြေး - ၂၀၀၀၀ ကျပ်
သင်တန်းကြေးကို KBZ Payဖြင့်သာ ပေးသွင်းရပါမည်၊၊
KBZ pay မရှိသူများအနေဖြင့် နီးစပ်ရာ KBZ pay logo ရှိသော ဆိုင်တိုင်းတွင် အလွယ်တကူ ငွေပေးသွင်းနိုင်ပါသည်။

စတင်လျှောက်ထားနိုင်သည့်ရက် - (၂ဝ-၆-၂၀၂၀)

လျှောက်ထားရန် link - http://tiny.cc/foodstoc2

အသေးစိတ်သိရှိလိုပါက - https://m.me/foodSTSOC/

Credit: Academic Education News
 

** Zawgyi **

Food Science, Technology and Safety Online Course သည္ အစားအစာထုတ္လုပ္မႈနည္းပညာမ်ား၊ 
အစာအာဟာရဆိုင္ရာသိပၸံပညာရပ္မ်ားႏွင့္ အစားအစာ ေဘးအႏၲရာယ္ကင္းရွင္းေရးဆိုင္ရာ ပညာရပ္မ်ားကို
လူတ္ိုင္းေလ့လာႏိုင္ခြင့္ ရရွိႏိုင္ေစရန္ ရည္႐ြယ္၍ Food Science, Technology and Safety Online Course ဖြင့္လွစ္လိုက္ၿပီ ျဖစ္ပါတယ္။

Onlineမွတစ္ဆင့္ မိမိကိုယ္တိုင္အလြယ္တကူေလ့လာႏိုင္မည္ ျဖစ္ပါတယ္။

စိတ္ပါ၀င္စားသူမ်ား Registration ျပဳလုပ္ကာ ေလွ်ာက္လႊာမ်ား တင္သြင္းႏိုင္ၿပီ ျဖစ္ပါတယ္။

၀င္ခြင့္အရည္အခ်င္း - တကၠသိုလ္၀င္တန္း ေအာင္ျမင္ၿပီးသူ (သို႔) ဘြဲ႕ရၿပီးသူ ျဖစ္ရမည္၊၊
သင္တန္းကာလ - ၁၅.၇.၂၀၂၀ မွ ၁၅.၉.၂၀၂၀
သင္တန္းခ်ိန္ - online email system
သင္တန္းေၾကး - ၂၀၀၀၀ က်ပ္
သင္တန္းေၾကးကို KBZ Payျဖင့္သာ ေပးသြင္းရပါမည္၊၊
KBZ pay မရွိသူမ်ားအေနျဖင့္ နီးစပ္ရာ KBZ pay logo ရွိေသာ ဆိုင္တ္ိုင္းတြင္ အလြယ္တကူ ေငြေပးသြင္းႏိုင္ပါသည္။

စတင္ေလွ်ာက္ထားႏိုင္သည့္ရက္ - (၂ဝ-၆-၂၀၂၀)

ေလွ်ာက္ထားရန္ link - http://tiny.cc/foodstoc2

အေသးစိတ္သိရွိလိုပါက - https://m.me/foodSTSOC/

Credit: Academic Education News
 

News Tips Latest Post Read 2036 times